Reunite with the body

In balans tussen hoofd en hart vanuit jouw eigen krachtige kern

Het hart, het brein en de voortplantingsorganen zijn de 3 scheppingscentra van de mens. Als we dus aandacht besteden aan alle 3 de centra zijn we in staat om vanuit onze eigen kern de wereld te scheppen die voor ons het meest de meeste voldoening geeft. In balans tussen hoofd en hart vanuit onze eigen krachtige kern.

Wanneer je bewust in verbinding staat met je lichaam, werken hoofd, hart en buik samen. Deze 3 scheppingcentra hebben allemaal hun eigen kwaliteit.
Zo staat hoofd voor: inspiratie, logisch denken en betekenis geven.
Hart voor: bezieling, compassie, voelen en emoties.
En buik (bekken) voor: zorgen voor jezelf, levenskracht, intuïtie en veiligheid.

Je leeft vanuit vertrouwen, je weet precies wat je wilt, je staat in contact met je eigen gevoel en voelt je heel en compleet.
Je bent volledig trouw aan wie je werkelijk bent!

Vervelende ervaringen uit het verleden kunnen er echter voor gezorgd hebben dat je dit contact, uit zelfbescherming, onbewust hebt verbroken.

 

Dan is dit unieke Reunite with your Body traject je op het lijf geschreven.

Tijdens dit traject van 4 maanden, waarin lichaams-(adem en bekken)werk, yoga en hartcoherentie centraal staan, leer jij weer verbinding te maken of te verbeteren met jouw lichaam. Zodat jij weer in staat bent om vanuit vertrouwen en zelfliefde richting te geven aan het leven dat jij ten diepste wenst. 

Contactgegevens

Yogales volgen?

Wil je een keer meedoen met een yogales? Meld je dan aan via onderstaande knop.

©JustBreatheYogaFlow 2022